Livsmedelsslang Evolution 400LE Multi-Food S&D

Extremt flexibel livsmedelsslang med en extra säker konstruktion

För alla applikationer inom livsmedelsindustrin är det väldigt viktigt att utrustningen följer alla föreskrifter och standarder och att livsmedelsslangen är flexibel för lättare hantering och för att undvika skador samt att de är lätta att hålla rent för att undvika kontaminering.

Evolution 400LE multi-food S&D är utvecklad av vårt eget utvecklingsteam på Alfagommagroup med fokus på en extra säker och kontaminationsfri konstruktion som möter och överträffar alla krav inom livsmedelsindustrin. Produktionen sker i egna fabriker där våra tolerans- och tillverkningskontroller är exceptionellt höga i hela produktionsledet.

Med tillverkning genom extrudering av innertuben blir livsmedelsslangen extremt lätt att rengöra vilket minimerar risken för skador vid livsmedelsproduktion. Fokus har även varit att göra slangen extremt flexibel för att passa alla applikationer inom livsmedelsindustrin.

Evolution 400LE livsmedelsslang är helt fri från ftalater och BPA (Bisphenol A) med ett inner-rör av föroreningsfritt NBR material och lämpar sig väldigt väl för alla livsmedel såsom vattenhaltiga-, sura-, alkohol eller alkoholhaltiga drycker samt fetter. Slangen lämpar sig speciellt för applikationer där ozon, – väder och nötbeständighet krävs.

Evolution 400LE multi-food S&D är livsmedelsslangen med överlägsen kvalitet och prestanda!

Fullständig information hittar du produktbladet.