Dunlop Hiflex Scandinavia Dunlop Hiflex Sverige

Företaget

Dunlop Hiflex Scandinavia är en av marknadens mest etablerade leverantörer av slangar och kopplingar av hög kvalitet för hydraulslang, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg och vi levererar både till eftermarknaden och OEM sektorn.

Dunlop Hiflex Scandinavia

Dunlop Hiflex Scandinavia tillverkar hydraulslang, industrislang och kopplingar av hög kvalitet. Våra slangar klarar nästan allt, från den enklaste vattenslangen i PVC till högteknologiska gummislangar avsedda för offshoreindustrin. Vi anpassar material och egenskap efter kravspecifikation. Våra slangar är speciellt framtagna för krävande applikationer för transport av kemikalier, oljor, betong, avfall, livsmedel och ånga med egenskaper såsom att vara flexibla, tåla höga tryck och tryckstötar men även att vara nötbeständiga.

Hos Dunlop Hiflex Scandinavia har du alltid nära till kunskap, kvalitet och service. Vi har god geografisk täckning med egna Service Centers och Service Partners och tillsammans med kompletterande kvalitetsprodukter från ledande leverantörer erbjuder vi våra kunder en helhetslösning.

Dunlop Hiflex Scandinavia består av Sverige, Danmark och Norge och vi har funnits i Sverige sedan 1969 med huvudkontor i Halmstad. Vi har ett stort logistikcenter med Nordens största slang- och kopplingslager på 10 000 kvm och i vårt produktionscenter gör vi allt från kapning, montering, pressning, provtryckning och tvättning till rörformning från 6-42mm.

Sedan 2005 ingår vi i den internationella italienska koncernen ALFAGOMMA GROUP, en av de ledande globala tillverkarna av hydraul- och industrislangar.

Företagspresentation

Alfagomma Group

ALFAGOMMA  grundades 1956 av Felice Gennasio och är ett globalt företag som specialiserat sig på utveckling och tillverkning av hydrauliska och industriella integrerade vätskehanteringslösningar. ALFAGOMMA-gruppens huvudkontor finns i Milano, Italien med fabriker och anläggningar fördelade över fem kontinenter. I gruppen ingår varumärken som ALFAGOMMA, Dunlop Hiflex, ARGUS, Sitef och GEFE.Polymerer.

Som helhetsleverantör och betrodd partner stödjer ALFAGOMMA sina kunder med teknisk innovation och anpassade lösningar för alla applikationer. Detta garanterar ett logistiskt stöd för dig som kund oavsett var du befinner dig tack vare företagets globala närvaro med verksamhet i 22 länder. Lång erfarenhet kombinerat med toppmoderna och patenterade produkter garanterar hög kvalitet och tillförlitlighet.