BUTIKSSÄLJARE GÖTEBORG

Vi söker dig som vill bidra med energi och servicekänsla!

ARBETSBESKRIVNING
Dina arbetsuppgifter som butikssäljare innebär att på bästa sätt lösa våra kunders behov i vår industributik. Din vardag består i att dagligen arbeta med försäljning över disk, orderhantering, hantera inkommande och utgående gods samt montering och produktionsarbete. Kunden är i centrum och där använder du din förmåga till att skapa relationer för att möta dem och se deras behov. Vi är ett team och jobbar tillsammans som kollegor för att på bästa sätt hjälpa våra kunder.

PERSONLIGA KVALIFIKATIONER
Först och främst trivs du med att möta människor och kan på ett ödmjukt och professionellt sätt få en kund att känna sig sedd och hörd. Du bör ha ett intresse för teknik och det är meriterande om du kan hydraulik eller pneumatik sedan tidigare, men det är inget krav. Har du bara en vilja att lära och ett bra driv så kommer du att lära dig våra produkter. Det är viktigt att du kan bra svenska i tal och skrift samt att du har ett sinne för ordning och reda.

VI ERBJUDER
Hos oss får du ett självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och produktutbildning. I utbyte förväntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida och att vi tillsammans kan bygga vidare på den fantastiska förändringsresa vi som företag har påbörjat.

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald på alla sätt och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget.

Vi tillämpar kollektivavtal med arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser gällande denna rekrytering.

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten kontakta:
Nicklas Janerfelt, Service Center Manager 010-4144545

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast till rekrytering@dunlophiflex.se. Vänligen ange ”Butikssäljare Göteborg” som referens på ämnesraden.