Dunlop Hiflex Danmark har flyttat

Med anledning av nuvarande tillväxt och för att bättre kunna betjäna våra kunder, har vårt danska huvudkontor flyttat till nya, större lokaler på Kokbjerg 1A i Kolding, och har varit operationella därifrån sedan den 10 juli. På bilderna är vi i full gång med flytten!

Våra nya lokaler ligger bara 100 meter från den tidigare byggnaden, och har dubbel kapacitet jämfört med den förra lokalen, totalt 2000 kvm. Denna strategiska flytt ge oss möjlighet att möta våra kunders och samarbetspartners behov.

– Flytten ger oss de nödvändiga ramarna för att följa vår tillväxtstrategi och skapa en ännu mer effektiv och kundvänlig organisation. Med större och moderna lokaler kan vi möta både våra kunders och våra medarbetares behov och förväntningar, säger Dennis Andersen, General Manager Dunlop Hiflex A/S.

Flytten har genomförts av medarbetarna själva. De nya lokalerna som omfattar både kontor, lager och produktion. Niels Mols, Plant Manager, säger:

– Det är viktigt för oss att inreda våra nya lokaler så att de passar till våra nuvarande och framtida behov. Genom att involvera medarbetarna i processen har vi säkrat att arbetsplatsen är anpassad efter deras behov, vilket också bidrar till en ökad tillfredsställelse.

När Dunlop Hiflex Danmark är på plats i de nya lokalerna blir det framåt nästa vår ett Öppet Hus-arrangemang för kunder, leverantörer och samarbetspartners, så att de kan se verksamhetens nya faciliteter samt träffa medarbetarna.