Dunlop Hiflex Snowblast slange for snokanoner

Snökanonslang Dunlop Hiflex SNOWBLAST

Dunlop Hiflex Snowblast industrislang för transport av vatten till snökanon
Dunlop Hiflex SNOWBLAST  snökanonslang
– en robust och flexibel industrislang speciellt utvecklad för transport av vatten till snökanoner och tillverkning av konstsnö

Miljön och omgivningen snökanonslangen verkar i är krävande med yttre påverkan såsom UV- och ozon, temperatur och slitage från tuff och påfrestande terräng.

Med detta i åtanke har SNOWBLAST utvecklats med hög nötningsbeständighet och motståndskraft mot både UV och ozon med nötningståligt material som tål tryckstötar. Slangen klarar även av att arbeta i konstant högt tryck med ett sprängtryck upp till 150 bar.

Dunlop Hiflex snökanonslang är även lätt och flexibel vid mycket låga temperaturer och är att föredra där det behövs flexibilitet för att ni skall kunna jobb säkert och få fram konstsnö till våra backar.

Slangen är robust och har en armering av polyester med TPU beläggning och klarar av att transportera vatten till snökanoner i en temperatur ned till minus 40 grader C.

Viktigt i miljöer med mycket snö och arbete i skymning är synlighet, därför är Dunlop Hiflex snökanonslang SNOWBLAST i signalfärgen gul för optimal synlighet i alla väder.

Slangen levereras i standardlängd om 20 meter med Camlock snökanonkopplingar hane/hona.

Produktblad
Våra butiker

 

Dunlop Hiflex Snowblast industrislang till snökanoner


Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 12 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 4,5 miljarder SEK.