Egen montering av betongpumpslangar

Egen montering av betongpumpslangar

I vårt produktionscenter i Helsingborg har vi montering av betongpumpslangar vilket innebär att vi kan pressa din slang i valfri dimension och längd på mycket kort varsel.

Alla slangarna märks med datum för montering av koppling och vi har också möjlighet att märka hylsor efter dina önskemål. Detta är något vi är stolta över och en viktig del i vårt utbud av tjänster och produkter.

1. One piece koppling:
för enkel och snabb montering

Montering betongslang one piece koppling

2. Hylsan märks för
full spårbarhet

Montering betongslang märkning spårbarhet

3. Tjockleken på slangen mäts för att
fastställa korrekt kalibrerat pressmått

Montering betongslang kalibrerat pressmått

4. Kopplingen monteras
på slangen

Montering betongslang slangmontering

5. Koppling och slang
pressas ihop

Montering betongslang slangpressning

6. Färdigmonterad
slang

Montering betongslang färdigmonterad slang

Slang för betongpumpning och betongsprutning

Vi erbjuder ett urval av slangar för betongpumpning och betongsprutning. Slangarna är av hög kvalitet för applikationer där det ställs krav på hög flexibilitet, slitstyrka och optimal driftsäkerhet. Slangarna tillverkas i våra egna fabriker och säkerställer därmed en hög produktkvalitet. Förutom vårt breda sortiment av slangar, erbjuder vi även ett av marknadens bredaste sortiment av kopplingar och tillbehör. Betongpumpslangen levereras monterad med pressade kopplingar av härdat stål, monterade i bägge ändar alternativt i en ände. Som tillbehör erbjuder vi kopplingslås, packningar och tvättbollar.

Betongsprutslangen levereras antingen per meter, på rulle eller monterad med betongkopplingar. Vi har dessutom ett mycket brett sortiment med spolslangar, tryckluftsslangar, spolmunstycken och andra tillbehör. Vi är en av de ledande leverantörerna av slangar och kopplingar till betongindustrin. Vår ständiga utveckling av sortimentet innebär att vi tillsammans med våra kunder och våra egna fabriker har en lång och gedigen erfarenhet av applikationer och produkter.