Ledig tjänst

Vi söker en IT-tekniker/Support med placering på huvudkontoret i Halmstad

Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker/support.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att förse organisationen i Skandinavien med daglig service till organisationens behov av IT-stöd och vara en del av vår tillväxtresa att utveckla vårt IT-stöd för framtiden inom tex modern workplace och nya spännande gemensamma digitala lösningar.

Du är serviceminded och känner dig trygg i dina tekniska kompetenser och drivs av att utvecklas och håller dig uppdaterad kring nya tekniker.

Du kommer att ingå i vårt centrala IT-team i Halmstad som servar hela Skandinavien inkl huvudkontoret med lager och produktion i Halmstad. Vår IT-miljö är Microsoft och Windows baserad.

ARBETSUPPGIFTER:
• Daglig IT service till användare och på våra gemensamma system.
• Installation/konfigurering av datorer och övrig teknisk utrustning.
• Installation a mjukvara inkl arbete med patchning, virusskydd, MFA m.m.
• Upplägg och ändringar av konton och behörigheter i AD, Exchange och Azure.
• Normalt underhåll och övervakning av server- och nätverksmiljö.
• Delta i nya uppdrag/projekt för att utveckla vår IT miljö.

DIN PROFIL:
Du har förmodligen en utbildning inom IT nätverk/miljöer och relevant erfarenhet från arbete i en IT Servicedesk. Du är öppen och trivs av att hjälpa andra, hitta lösningar och bidra till framgångar. I ditt arbete är du noggrann, självständig och kan planera din egen tid. Du drivs av att arbeta tillsammans med ständiga förbättringar och har ett starkt intresse för teknik och utveckling.

Om du har en bakgrund som nätverkstekniker och/eller erfarenhet av arbete med Microsoft 365/Intunes/Azure så ses detta som meriterande.

VI ERBJUDER:
Vi erbjuder dig en ansvarsfull och utmanande roll i en internationell miljö.
Kollektivavtal med arbetstidsförkortning
Flexibel arbetstid
Friskvård
m.m.

Vid frågor kontakta Daniel Renemark, IT Manager på telefon 0104-14 44 29.

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Halmstad
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 15 Januari

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan till daniel.renemark@dunlophiflex.se, märk ansökan med ”IT-Tekniker/Support”

 

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 9 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 5,0 miljarder SEK.