Dunlop Hiflex öppnar butik i Helsingborg

VERKSTADSPERONAL HELSINGBORG

Vi söker Verkstadspersonal till vår nya butik och produktionsenhet i Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter i verkstaden innebär all typ av produktion och montering inom flödesteknik. Allt från montering av enkla slangkopplingar till avancerade svets och svarvarbeten. Vi jobbar tillsammans som ett team för att på bästa sätt hjälpa våra kunder.

DIN PROFIL:
Du bör ha ett stort intresse för teknik och teknisk problemlösning. Det är meriterande om du kan hydraulik, pneumatik eller annan flödesteknik sedan tidigare, men det är inget krav. Det är önskvärt med kunskap i svets eller svarvning. B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du kan bra svenska i tal och skrift samt att du har ett sinne för ordning och reda.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och produktutbildning. I utbyte förväntar vi oss ett stort engagemang och en seriös satsning från din sida och att vi tillsammans bygger vidare på den fantastiska förändringsresa vi som företag har påbörjat.

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald på alla sätt och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget.

Vi tillämpar kollektivavtal.

Tillträde till tjänsterna är så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Jens Martinsson, 010-4144450

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast  2022-07-31 till jens.martinsson@dunlophiflex.se

 

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 10 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 4,5 miljarder SEK.