Förstärkning till vårt team i Örebro

UTESÄLJARE ÖSTERGÖTLAND

Nu söker vi en intresserad, Serviceinriktad och engagerad säljare till Östergötland, som vill vara med och vidareutveckla samarbetet med våra kunder tillsammans med vår industributik i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter är försäljning samt teknisk rådgivning till våra kunder. Arbetet innefattar utveckling av affärer till våra befintliga kunder där kundens framgång och konkurrenskraft är i fokus. Nykundsbearbetning ingår också i uppdraget. Vi ser att du har erfarenhet av försäljning, utpräglad servicekänsla och god samarbetsförmåga då vi arbetar tätt med vår filial i regionen.

DIN PROFIL:
Vi ser gärna att du har kunskap om våra kärnprodukter och djupare hydraulikkunskap är meriterande. Dock kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter. God datavana är meriterade och är viktigt att du kan bra svenska i tal och skrift samt att du har ett sinne för ordning och reda.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och produktutbildning. I utbyte förväntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida och att vi tillsammans kan bygga vidare på den fantastiska förändringsresa vi som företag har påbörjat.

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald på alla sätt och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget.

Vi tillämpar kollektivavtal med friskvård.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten kontakta
Stefan Nilsson, Försäljningschef Eftermarknad Sverige på 0738-526952.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast
2022-12-18 till stefan.nilsson@dunlophiflex.se

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser gällande denna rekrytering.

 

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 12 Service Centers och ett 50-tal Service Partners. Våra kärnprodukter är hydraul- och industrislangar med tillbehör. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Med produktion i egna fabriker arbetar vi med högsta kvalitet som säkerställer en lång livslängd och hög funktionalitet för våra kunders utrustning.