Join us Ledig tjänst Dunlop Hiflex

Servicemedarbetare till vårt Service Center Norrköping

Vi söker dig som vill vara en del av vårt Service Center-team i Norrköping.

ARBETSUPPGIFTER:
Dina arbetsuppgifter innebär teknisk rådgivning och försäljning av vårt produktsortiment som består av hydraul- och industrislang med tillhörande kopplingssortiment, samt pneumatik, transmissioner, industrigummi och hydraulverktyg.

Arbetet omfattar de delar som ingår i att driva en butik med tillhörande lager och verkstad. Lagerhållning, beställningar från centrallager i Halmstad, inleveranser, uppackning, vidareförädling av produkter, dvs kapning och montering av hydraul- och industrislang. Hålla rent och snyggt i butiken. Hantera kunder över disk, men även utleveranser via olika typer av leveranssätt. En aktiv kundkontakt och att tillse att vi verkställer de lokala kundaktiviteterna och kampanjerna ut lokalt i definierad region.

DIN PROFIL:
Du är målinriktad, drivande och kreativ i ditt arbete. Du har en utpräglad servicekänsla och en god samarbetsförmåga. Att kunna överblicka helheten och alltid sätta kunden i fokus ser vi som självklarhet. Har du dessutom erfarenhet av försäljning är det meriterande. Du är lösningsorienterad, handlingskraftig och har en affärsmässig inställning. Vi ser helst att du har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande bakgrund inom industrin. Har du även hydraulikkunskap är det meriterande. Du har en god datavana samt talar och skriver svenska flytande, samt läser och förstår engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett stimulerande och självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och gedigen produktutbildning. I utbyte väntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 20 december 2020, till rekrytering@dunlophiflex.se. Har du några frågor kontakta vår Service Center Manager i Norrköping, Torbjörn Petersson på torbjorn.petersson@dunlophiflex.se eller på telefon 0104-144 573.

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag totalt 24 Service Centers och ett 100-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar egentillverkade kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 4,5 miljarder SEK.

Du hittar även annonsen här