Servicemedarbetare till vårt Service Center i Örebro

Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt Service Center-team i Örebro.

ARBETSUPPGIFTER:
Dina arbetsuppgifter innebär teknisk rådgivning och försäljning av vårt produktsortiment som består av hydraul- och industrislang med tillhörande kopplingssortiment, samt pneumatik, transmissioner, industrigummi och hydraulverktyg.

Dina arbetsuppgifter är omväxlande med hantering av många olika typer av kunder, både inom mobila sektorn och den stationära. Merparten av kunderna är inom eftermarknad, dvs reservdelar där vi behöver ersätta en trasig produkt.

Ni kommer även från Örebro att hantera OEM kunder som behöver färdiga kit och produkter till sin produktion.

Arbetet omfattar de delar som ingår i att driva en butik med tillhörande lager och verkstad. Lagerhållning, beställningar från centrallager i Halmstad, inleveranser, uppackning, vidareförädling av produkter, dvs kapning och montering av hydraul- och industrislang. Hålla rent och snyggt i butiken. Hantera kunder över disk, men även utleveranser via olika typer av leveranssätt. En aktiv kundkontakt och att tillse att vi verkställer de lokala kundaktiviteterna och kampanjerna ut lokalt i definierad region.

DIN PROFIL:
Du har erfarenhet av försäljning, utpräglad servicekänsla och god samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande och hydraulikkunskap är meriterande. God datavana samt talar och skriver svenska flytande, läser och förstår engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett stimulerande och självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och gedigen produktutbildning. I utbyte väntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 30 augusti 2020, till rekrytering@dunlophiflex.se. Har du några frågor kontakta vår Service Center Manager i Örebro, Tony Granberg på 0104 14 45 51.

 

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag totalt 24 Service Centers och ett 100-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar egentillverkade kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 4,5 miljarder SEK.