Semestervikarier till Produktion och Lager, Halmstad

Vi söker dig som har några års erfarenhet utav produktions- och lagerarbete. Det är viktigt att du trivs med att arbeta praktiskt och i en föränderlig miljö.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna innefattar beroende på avdelning, bland annat att montera kopplingar, pressa, inspektera och packa slangar, ha hand om utleveranser, plocka varor på lagret samt utföra arbete på ankommande. Du ska också se till att hålla ordning och välstädat på din arbetsplats.

Truckkort A+B samt erfarenhet av att köra skjutstativtruck är ett krav.

Personliga kvalifikationer
Arbetet kräver att du tycker om att arbeta praktiskt och har vana av industriarbete. Du har hög flexibilitet och ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska i tal och skrift samt förstår engelskt skrivna instruktioner.

Vi ser gärna att du har en verkstadsteknisk utbildning, dock inget krav.

Varaktighet
Visstidsanställning 1-3 månader, heltid, dagtid med start enligt överenskommelse. Goda möjligheter till förlängning.

 Lön
Månadslön

Kontaktperson
Vid frågor går det bra att kontakta:

Amir Salihu, produktionsledare produktion, på telefon 0104-14 44 09
Linda Morgansdotter, produktionsledare lager, på telefon 0104-14 44 62

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan senast 2020-06-13.
Din ansökan skickar du till rekrytering@dunlophiflex.se

 

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 10 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 4,5 miljarder SEK.