Join us Ledig tjänst Dunlop Hiflex

Säljande Platschef Norrköping

Är du vår nya Säljande Platschef till Norrköping?

Nu söker vi just dig som vill vara med och vidareutveckla samarbetet med våra nyckelkunder i Östergötland.

Rollen som Säljande Platschef fokuserar på att utveckla försäljningen på befintliga kunder inklusive teknisk rådgivning där kundens framgång och konkurrenskraft är i fokus.

Nykundsbearbetning ingår som en väldigt viktig del i uppdraget, det vill säga att man skall utveckla nya affärer i och runt Östergötland med Norrköping som bas.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning, utpräglad servicekänsla och god samarbetsförmåga då vi jobbar i en mindre grupp lokalt men i en större grupp nationellt.

Vi ser gärna att du har kännedom om våra kärnprodukter, djupare kunskap inom Hydraulik , Industri eller Pneumatik är meriterande

Mest vill vi se en person med driv och vilja så vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter. God datavana och att du behärskar svenska samt engelska, i både tal och skrift, ser vi som en självklarhet och som säljare är körkort B ett krav.

Vid frågor om tjänsten eller företaget går det bra att kontakta Stefan Nilsson, Market Segment Manager DH Sweden på 0738-52 69 52, eller Malin Willnersson, HR Manager DH Scandinavia på 0104-14 44 08

Om du tror dig vara rätt person är du välkommen med din ansökan snarast till rekrytering@dunlophiflex.se.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2021-04-30

Besök gärna vår hemsida: www.dunlophiflex.se eller vårt moderbolag www.alfagomma.com för mer information om oss.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 10 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Våra kärnprodukter är hydraul- och industrislangar med tillbehör. Dunlop Hiflex ingår  i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Med produktion i egna fabriker arbetar vi med högsta kvalitet som säkerställer en lång livslängd och hög funktionalitet för våra kunders utrustning