Nyhet Dunlop Hiflex Hydraulikkomponenter och systemlösningar

Vi är mycket nöjda och glada över att kunna bredda och komplettera vårt produktprogram inom aktiva komponenter och systemlösningar med hydraulmotorer av fabrikat M+S Hydraulic.

Vi har valt premiumprodukter inom området hydraulik där hydraulikmotorer är en viktig del för att kunna erbjuda Er ett komplett produktprogram i hela Skandinavien.

Just nu har vi ett stort lager av hydraulmotorer i olika utförande av fabrikat M+S Hydraulic, till exempel MP, MR, MS, MT samt tätningssatser. Några exempel på artiklar med lagersaldon för omgående leverans är MP50CDP (125 st), MP100CDP (85 st), MP200CDP (140 st), MR400CDP (75 st), MS160CP (128 st).

Ovanstående är ett axplock av våra hydraulmotorer vi lagerför, välkomna att kontakta Er säljare för förfrågningar och beställningar!

Dunlop Hiflex ingår i koncernen Alfagomma Group som tagit ett viktigt strategiskt beslut om att marknadsföra och sälja ett stort urval av aktiva komponenter och systemlösningar på den globala marknaden i tillägg till vårt breda sortiment av ledningskomponenter.

Vi har sedan tidigare lanserat välkända kvalitetsfabrikatet SUNFAB där vi har ett stort lager av pumpar och tillbehör på centrallager i Halmstad. Läs pressreleasen här.