Förstärkning till vårt team i Örebro

Förstärkning till vårt team i Örebro

Vi söker dig som vill bidraga med energi och servicekänsla.

Vad kommer du att arbeta med?
Dina arbetsuppgifter som Butikssäljare innebär att på bästa sätt lösa våra kunders behov i vår industributik.

Din vardag består i att dagligen arbeta med försäljning över disk, orderhantering, hantera inkommande och utgående gods samt montering och produktionsarbete. Kunden är i centrum och där använder du din förmåga till att skapa relationer för att möta dem och se deras behov. Vi är ett team och jobbar tillsammans som kollegor för att på bästa sätt hjälpa våra kunder.

Vem är du?
Först och främst trivs du med att möta människor och kan på ett ödmjukt och professionellt sätt få en kund att känna sig sedd och hörd. Du bör ha ett intresse för teknik och det är självklart meriterande om du kan hydraulik eller pneumatik sedan tidigare men det är inget krav. Har du bara en vilja att lära och ett bra driv så lär du dig våra produkter. Det är viktigt att du kan bra svenska i tal och skrift samt att du har ett sinne för ordning och reda.

Vi erbjuder:
Hos oss får du ett självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och produktutbildning. I utbyte förväntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida och att vi tillsammans kan bygga vidare på den fantastiska förändringsresa vi som företag har påbörjat.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten kontakta

Stefan Nilsson, Nationell Filialchef l 010-4144571

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald på alla sätt och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser gällande denna rekrytering.

Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar dina uppgifter i ett år enligt gällande personuppgiftslag.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast

2021-10-31, till rekrytering@dunlophiflex.se.

Besök gärna vår hemsida: www.dunlophiflex.se för mer information om oss.