Join us Ledig tjänst Dunlop Hiflex

Förstärkning till vårt butiksteam i Norrköping

Vi söker dig som ny butikssäljare vill bidra med energi och servicekänsla!

Vad kommer du att arbeta med?

Dina arbetsuppgifter innebär att på bästa sätt möta våra kunders behov i vår butik.

Din vardag betyder att dagligen arbeta med personlig försäljning över disk och hantera inkommande frågor, orderhantering och skaffa material. Kunderna är i centrum och där använder du din förmåga till att skapa relationer till att möta dem och se deras behov. Vi är ett team och jobbar tillsammans som kollegor för att på bästa sätt hjälpa våra kunder. Att hantera inkommande och avgående gods samt enklare monteringsarbete kan även bli aktuellt.

Vem är du?
Först och främst trivs du med att möta människor och kan på ett ödmjukt och professionellt sätt få en kund att känna sig sedd och hörd. För att bli motiverad av jobbet måste du ha ett intresse för teknik och det är självklart meriterande om du kan hydraulik, fordonsteknik eller pneumatik sedan tidigare, men det är inget krav. Har du bara en vilja att lära och ett bra driv lär du dig snabbt våra produkter.

Det är viktigt för våra kunder att du kan bra svenska i tal och skrift samt att du har ett sinne för ordning och reda.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett stimulerande och självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och gedigen produktutbildning. I utbyte väntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida och att vi tillsammans kan bygga vidare på den fantastiska förändringsresa vi som företag har påbörjat.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Stefan Nilsson, Manager Norrköping 010-4144571

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald på alla sätt och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser gällande denna rekrytering.

Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar dina uppgifter i ett år enligt gällande personuppgiftslag.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast

2021-08-31, till rekrytering@dunlophiflex.se.

Besök gärna vår hemsida: www.dunlophiflex.se för mer information om oss.

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 10 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 4,5 miljarder SEK.