Dunlop Hiflex medverkar på Entreprenad Live Säve Depå Göteborg

Entreprenad Live 2021, Säve Depå Götebrog

Dunlop Hiflex medverkar på Entreprenad Live 2021! Vårt team ser fram emot att träffa kunder, både gamla som nya.
Besök oss den 14-16 oktober på Säve Depå i Göteborg, du hittar oss i monter 530, välkommen!

Klicka på länken för att skriva ut en gratis entrebiljett. Här hittar du även mässkarta samt information om Dunlop Hiflex.

Om Entreprenad Live 2021:
Över 200 av branschens ledande leverantörer kommer att delta. Förutom att det visas upp en massa produkter och nyheter ka man även testa allt från grävmaskiner till gräsklippare och vibratorplattor etc.

Regionala mässor – nära slutkunden. Entreprenad Lives idé är att skapa starka regionala mässor för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad och bestående av utställning, provkörning, seminarier och upplevelser. Det skall vara lätt för köparna att enkelt och kostnadseffektivt få överblick över branschens leverantörer och att kunna fatta bra underlag för köp och investeringar.

Målet är bra affärer och starka personliga relationer. ​​​​​​​Målet med Entreprenad Live 2021 är att skapa förutsättningar för bra affärer och nya marknader genom inspirerande möten och relationer. Målet når vi genom starka partnerskap, samverkan med branschen och stor lyhördhet för kundernas behov och önskemål. Ett mässbesök på Entreprenad Live 2021 skall inspirera, bygga relationer, generera affärer och vara en positiv upplevelse. När man går hem skall man längta till nästa Entreprenad Live.

Vill du veta mer om mässan, klicka här.