Dunlop Hiflex och Sunfab blir samarbetspartners

Dunlop Hiflex Scandinavia och SUNFAB ingår samarbetsavtal

Pressrelease
Dunlop Hiflex Skandinavien breddar nu sitt produktprogram med aktiva hydraulik komponenter och systemlösningar. Allt från enskilda komponenter till kompletta system erbjuds marknaden. SUNFAB är en av utvalda leverantörer för premiumprodukter inom området pumpar och motorer och är en mycket viktig samarbetspartner för både Dunlop Hiflex och dess ägare Alfagomma Group ur ett globalt perspektiv.

– Vi är mycket nöjda av att ha ingått samarbetet med Sunfab som gäller för hela Skandinavien och definierade delar av den globala marknaden. I vår satsning ser vi Sunfab som en självklar och mycket viktig, strategisk samarbetspartner av tekniskt avancerade hydraul pumpar och motorer av högsta kvalitet. Samarbetet möjliggör att vi tillsammans kan erbjuda ett bredare och mer attraktivt helhetskoncept till våra kunder, säger Magnus Andersson, CEO, Dunlop Hiflex Scandinavia.

– Vi är glada över samarbetsavtalet med Dunlop Hiflex som är en organisation med ett brett kontaktnät av både OEM kunder och återförsäljare, med i dagsläget 25 egna butiker i Sverige, Norge och Danmark och flertalet återförsäljare. Det kändes naturligt för oss att vara en del av Dunlop Hiflex satsning inom hydraulik-komponenter och vi ser stora möjligheter med att öka tillgängligheten för våra produkter här igenom. I denna satsning har vi även skrivit avtal med Alfagomma Group för andra strategiskt viktiga länder i världen, där vi ser en stor potential, säger Per Olof Ohlsson, Sales & Marketing Director, Sunfab.