Controller Scandinavia

Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en controller för Skandinavien. Du kommer att ingå i ett team på 6 personer och arbeta nära vår Finance Manager och övriga kollegor på ekonomiavdelningen. Det är viktigt att du är självgående och drivande i din roll som controller. Trivs du med att arbeta i en bred roll nära verksamheten och drivs av förändring och utveckling är detta tjänsten för dig. Tjänsten är placerad i Halmstad.

ARBETSUPPGIFTER:
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden är månads-, kvartals- och årsbokslut, finansiell rapportering samt budget- och prognosarbete. Du arbetar med uppföljning, analys och med att driva utvecklingsprojekt. Du rapporterar till Finance Manager samt moderbolaget, Alfagomma.

DIN PROFIL:
Vi söker dig som är civilekonom med en stark redovisnings- och controllerbakgrund och minst 3 års relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet av skandinavisk verksamhet och kunskap om danska och norska redovisningsregler. Du är van vid affärs- och rapporteringssystem samt Excel och har du kunskap i SAP är detta ett plus. Engelska är koncernspråk, vilket du behärskar i tal och skrift.

Du är en pedagogisk lagspelare som har lätt för att kommunicera och mycket energi samt ett stort engagemang i det du gör. För att lyckas i rollen krävs att du är serviceminded, analytisk, noggrann och ansvarstagande. Du är resultatfokuserad, öppen för förändringar och drivs av att påverka.

VI ERBJUDER:
Vi erbjuder dig en ansvarsfull och utmanande roll i en internationell miljö. Vi har kollektivavtal med Unionen och en av förmånerna är friskvårdsbidrag.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser gällande denna rekrytering.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med en provanställning/Visstid på 6 månader. Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Josefine Nordkvist Johansson, Controller Dunlop Hiflex Skandinavien, på telefon 0104-14 44 11 eller Susanne Södergren, HR-chef Dunlop Hiflex Skandinavien, på telefon 0104-14 44 15.

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2020-06-30, till rekrytering@dunlophiflex.se.

 

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 10 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 4,5 miljarder SEK.