Dunlop Hiflex

Butikssäljare Ljungby

Vi söker engagerad Butikssäljare till vår butik i Ljungby.

Dina arbetsuppgifter som Butikssäljare innebär att på bästa sätt lösa våra kunders behov i vår industributik.
Din vardag består i att dagligen arbeta med försäljning över disk, orderhantering, hantera inkommande och utgående gods samt montering och produktionsarbete. Kunden är i centrum och där använder du din förmåga till att skapa relationer för att möta kunderna och se deras behov. Vi jobbar tillsammans som ett team för att på bästa sätt hjälpa våra kunder.

DIN PROFIL:
Först och främst trivs du med att möta människor och kan på ett ödmjukt och professionellt sätt få en kund att känna sig sedd och hörd. Du bör ha ett intresse för teknik och det är meriterande om du kan hydraulik eller pneumatik sedan tidigare, men det är inget krav. Har du bara en vilja att lära och ett bra driv så lär du dig våra produkter. B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du kan bra svenska i tal och skrift samt att du har ett sinne för ordning och reda.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och produktutbildning. I utbyte förväntar vi oss ett stort engagemang och en seriös satsning från din sida och att vi tillsammans bygger vidare på den fantastiska förändringsresa vi som företag har påbörjat.

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald på alla sätt och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget.

Vi tillämpar kollektivavtal.

Tillträde till tjänsterna är så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Stefan Nilsson, Business Development Manager, 010-4144571

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast  2022-09-30 till stefan.nilsson@dunlophiflex.se